Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково

Къща за гости Лясково

Асеновград , село Лясково

Хотели,

[email protected]

0896 67 90 31

0896 67 77 38

Информация

Къща за гости Лясково е чудесно място за почивка, селски туризъм, нощувки на отлични цени в района на Асеновград

Къща за гости „Лясково“ е място за пълноценен отдих и разтуха. Тук, сред хубостта и тишината на китното родопско селце Лясково, ще прекарате незабравими мигове. Мястото е подходящо за отдих със семейството и приятели, а също и за събирания с колеги. Къщата ще Ви изненада с елегантно обзавеждане. За своята уютна обстановка и отлично обслужване, тя е отличена с три звезди.

Капацитетът за настаняване тук е тридесет места. Няколко са предвидените за отсядане помещения. Можете да предпочетете някой от двата апартамента, да избирате между четирите студия или да се настаните в стаята. Просторни и приветливи са всички предложения. Удобствата също не са малко.

АПАРТАМЕНТИ
А1 – ще Ви предложи удобна спалня, маса и столове в едната си стая, а в другата – две единични легла. Ще използвате скрин и гардероб, а предоставен ще Ви бъде и LCD телевизор.
А2 – разчита на две стаи със спални, както и на една стая с две единични легла.

СТУДИЯ
201 – предлага спалня и две единични легла. Обзавеждането включва шкаф и гардероб, а ще използвате и LCD телевизор. Директен е и достъпът до чардака (верандата)
202 – и тук ще разчитате на спалня и легла, а в допълнение е поставено и канапе, ставащо на спалня. Гардероб, шкаф и плоскоекранен телевизор ще използвате и тук. Имате достъп до верандата.
301 – към единичните легла и спалнята тук прибавен е и разтегателен диван. На предходните удобства ще се радвате и тук. Прекрасна е гледката от терасата Ви.
302 – спалня и две единични легла, гардероб и прекрасна тераса ще се грижат за комфорта Ви тук.

СТАЯ 101 – обзаведена е със спалня и единично легло. Предоставени ще са Ви гардероб и шкаф. Ще използвате и LCD телевизор.

Прекрасна МЕХАНА, обзаведена в битов стил, ще бъде на услугите Ви. Тя е мястото, където сами да приготвяте храната си. За целта оборудван е кухненски бокс с печка, фурна, хладилник, камера и мивка. Предвидена е дори уредба, на която да пуснете любимата си музика. Механата е подходяща за провеждане на събирания и празненства.

Уютна е и обстановката в ЛОБИ БАРА. Сервирани тук биват най-различни напитки. Тук можете да се насладите на сутрешното си кафе, а също и на някое по-силно питие.

За спортуващите гости на къщата е подготвена чудесна ФИТНЕС ЗАЛА.

Цени:

Възрастен – 20 лева/нощувка
Дете (4-12г.) – 10 лева/нощувка
Дете (0-3г.) – безплатно

Къща „Лясково“ Ви очаква!

къщи за гости Асеновград, почивка Асеновград, нощувки Асеновград


Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!