ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД

ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД

Стара Загора , кв.Кольо Ганчев

Дограма, Алуминий и алуминиева сплави,

[email protected]

leader-sz.com

042 608066

0888 388884

Информация

Алуминиева и PVC дограма - Стара Загора

ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД е компания, извършваща изработка и монтаж на AL и PVC дограма. Сертифицирана е по европейски стандарт ISO 9001:2008. Сертификатът е трудно постижима цел и наличието му говори за професионализма и качеството на предлаганите продукти и услуги.

Основната ни задача е да се погрижим за повишаването на енергийната ефективност на Вашия обект.

Фирмата има цех за производство на AL и PVC продукти, разположен върху 500 кв.м. покрита площ. Напълно оборудван с модерни машини за производство, а всеки един от служителите му е с дългогодишен опит на подобна длъжност и с отлична квалификация.

Ползваните от нас профили са от сериите на: Funke Gruppe;  PROFILINK; VIVA PLAST и ALUMIL.

Тъй като компанията ни е пазарно ориентирана, се стараем да бъдем максимално полезни на своите клиенти. Това е и причината да се погрижим и за финансирането на Вашите проекти. От години работим доста успешно с Райфайзен банк.

Продуктите, които ще открите при нас:
- Алуминиева дограма: Фирмата се доверява изключително на алуминиевите профили на LorenzoLine, ALTESТ и Alumil;
- PVC дограма: Използваме немската PVC дограма на Funke Gruppe и PVC профилите на Profilink и Вива Пласт;
- Гаражни врати: Изработваме както стандартни гаражни врати, така и махови такива - с дистанционно управление (по желание на клиента); Щори за прозорци. Работим с автоматиката на фирма Somfi - гаранция за качество;
- Поликарбонати: Предлагаме богата гама немски модели светлопропускливи фасадни панели с различни цветове и дебелина.

Част от реализираните от нас обекти, са:

Редица апартаменти, жилищни кооперации, фамилни къщи, вили, търговски и обществени сдания. Клиенти, които сме обслужили по проекти, имащи пряко отношние относно повишаване на енергийната ефективност на сгради са компании от различно естество, обществени институции и частни лица.
Задължително условие в дейността ни е умелото използване на висококачествени материали, които съчетани с прецизна изработка гарантират качество, което всеки от нас заслужава.

ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД е компания, уважаваща постигнатите до момента успехи. Всички те са благодарение на отлично реализираните проекти, което нямаше да се случи без подкрепата на своите клиенти. Затова те са изключително важни за нас и винаги са били своевременно и професионално обслужвани от нашите специалисти.
При нас ще откриете разнообразие от форми на врати и прозорци ведно с богата гама от цветове, придаваща така необходимия художествен елемент за цялостния добър вид на всяка сграда. Сигурни сме, че държите много на отличното качеството на изработка, както и най-високия клас сигурност, при това съчетани с минимални усилия за поддръжка. ЛИДЕР СЪЧМАЛИЕВ ЕООД е компанията, която ще осигури идеалната за Вас Дограма, съобразена с всички Ваши изисквания.

Нашата фирма е надежден партньор, от когото може да очаквате необходимата подкрепа във всеки момент и ще бъде удоволствие за нас, ако успеем да положим основите на успешно сътрудничество или бизнес партньорство.

алуминиева дограма Стара Загора, PVC дограма Стара Загора

Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!