Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков Мебели Лоринков

Мебели Лоринков

Троян , с.Ломец

Мебели,

[email protected]

0878 514439

Информация

Мебели от Троян - с.Ломец

Мебели "Лоринков" е фирма, създадена още през 1997 година, като предмет на нашата дейност е производството на мебели. Производствените мощности на фирмата се рапзполагат в с.Орешак и с.Ломец, община Троян, като в с. Ломец се намира по-новата ни база, построена през 2004г., с 2 000 кв.м работна площ. Фирмата разполага с доста голям производствен капацитет.

Ние разбираме, че освен стилни, мебелите трябва да бъдат и здрави. Да съчетаваме елегантност и качество при производството на мебели е наша водеща цел. Компанията ни е ориентирана основно към производство на обзавеждане за ресторанти, заведения и хотели, но можете да разчитате на нас ако търсите качествено обзавеждане за дома или вилата Ви.

На Мебели "Лоринков" можете да разчитате, ако имате нужда от корпусна мебел, изработена от масивна дървесина. Всякакви маси, подходящи за дома, офиса, ресторанти и хотели, направени от масивно дърво, можете да намерите тук. Но по възможностите ни е и изработката на мебели по Ваш проект, с размери определени също от Вас. Мебели "Лоринков" е подходящото място, където имате възможност да поръчате мебели, направени специално за Вашия дом.

В производството ние залагаме на качествените материали, за да осигурим дълъг живот на нашата продукция. По възможностите ни е производство на обзавеждане от масивна дървесина, използваме и материали като MDF и ламинирани плоскости. Бъдете сигурни, че всеки материал, който ще използваме за направата на Вашите мебели, ще притежава и сертификат за това, че отговаря на всички европейски изисквания.

мебели Троян, мебели Ломец, хотелско обзавеждане Троян

Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!