Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч ** Парк-хотел Атлиман Бийч **

Парк-хотел Атлиман Бийч **

Китен , ул. "Атлиман" №11

Хотели,

[email protected]

atlimanbeach.com

0885662956

0887410123

Информация

Парк-хотел „Атлиман Бийч“ се разполага на чудесно място в Китен. Намира се на три минути пеша от великолепния плаж на залива „Атлиман“. Той е предпочитан от много хора поради постепенната си дълбочина и безопасни вълни. Самата местност пък е обградена от зелени гори и пясъчни дюни и е едно от най-спокойните кътчета за разпускане!
Хотелът обаче разчита да Ви впечатли не само с добро местоположение, но и с чудесни условия!

Настаняването тук бива осъществявано, благодарение на сто и десет СТАНДАРТНИ ДВОЙНИ СТАИ, шестдесет и осем РЕНОВИРАНИ ДВОЙНИ СТАИ, осемнадесет ФАМИЛНИ СТАИ за четирима души и още четири АПАРТАМЕНТА за четирима. Последните ще предложат на обитателите си спалня и хол с обособен кухненски бокс. Някои двойни стаи предлагат и трето допълнително легло, а други могат да бъдат използвани за единично настаняване.

За обзавеждането използвана е класическа българска мебелировка. Обстановката е много уютна и предразполагаща. Помещенията се обслужват от собствени санитарни възли и имат БАЛКОНИ. Предвидени са и удобства като ТЕЛЕВИЗОР с КАБЕЛНИ ПРОГРАМИ, както и МИНИ БАР. Осигурена е и ПОСТОЯННО ТОПЛА ВОДА.
В лоби бара, а-ла-карт ресторанта и на рецепцията ще можете да използвате и Wi-Fi ИТНЕРНЕТ.

Гостите ще могат да се насладят и на вкусни закуска, обяд и вечеря, поднасяни на блок маса в ОСНОВНИЯ РЕСТОРАНТ. Капацитетът на вътрешния му салон и откритите тераси е двеста места.
За желаещите да разгледат меню и изберат апетитно ястие, подходящо място ще бъде Ресторант-градина „Атлиман“, който предлага свободна консумация. Неговият капацитет е сто места.

Към хотела принадлежат и ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ДЕКАРА СОБСТВЕНИ ПАРКОВИ ПЛОЩИ. Те са заети от красива ДЪБОВА ГОРА, сред която ще можете да се разхождате и любувате на зеленината и цветята, ще се радвате на покой и прохлада.

Гостите на хотела могат да използват и неохранявания ПЛАТЕН ПАРКИНГ с бариера. Престоят за денонощие на автомобила Ви тук ще струва само два лева!

Парк-хотел „Алиман Бийч“ Ви очаква!

Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!