Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей Семеен хотел Орфей

Семеен хотел Орфей

Девин , с. Тешел

Хотели,

[email protected]

orpheushotel.com

0888 123309

Информация

Семеен хотел на 15 км. от Девин, в долината на река Въча.

Семеен хотел Орфей се намира в един от най-красивите български региони - Западните Родопи. По-конкретно, хотелът е разположен в долината на река Въча и отстои само на 15 км от град Девин.

При настаняването Ви в Семеен хотел Орфей може да избирате сред двойни стаи с единични легла, както и такива със спални. А апартаментите ни са модерно обзаведени, състоящи се от по две спални, разполагащи с общ хол. Тук ще откриете и вана, камина, хладилник. Нищо няма да Ви липсва! Тераса и безплатен WiFi интернет ще бъдат удобство, на което всички посетители могат да разчитат. Използването на сешоар, ютия, както и телевизор също е осъществимо тук.

Храната в региона се приготвя по стара традиция. На невероятно вкусните родопски кулинарни изкушения ще можете да се насладите в ресторанта на хотел Орфей.

Цени за настаняване:
Двойна стая с отделни легла – 40 лв./нощувка;
Двойна стая със спалня – 40 лв./нощувка;
Апартамент – 80 лв./нощувка.

Разположението на три звездния хотел Орфей е изключително благоприятно за риболов например. Реките Буйновска и Триградска се знаят от риболовците като места с добър улов. А локализацията на хотела още веднъж ще Ви се стори добра, когато решите да посетите пещерите Дяволското гърло и Ягодинската пещера, които също са намират в близост до хотела. Походи по еко пътеки или конна езда са част от преживяванията, които хотел Орфей може да организира за Вас.

хотел Девин, семеен хотел Девин

Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!