Хотел Демира ** Хотел Демира ** Хотел Демира ** Хотел Демира ** Хотел Демира ** Хотел Демира ** Хотел Демира **

Хотел Демира **

Китен , улица "Лилия" №6

Хотели,

[email protected]

0884 74 24 51

0877 80 72 08

Информация

Хотел „Демира“ е комфортно място, където да прекарате почивните дни. Разположен на централно място в курортното градче Китен, той се радва на много удобна локация. Триетажната му постройка се разполага на двеста и петдесет метра от двата плажа, което се равнява на една кратка петминутна разходка. Автогарата пък е на сто метра. В близост ще откриете и паркове, множество магазини, заведения, в които да се веселите и разпускате.

За настаняване тук подготвени са ДВОЙНИ, ТРОЙНИ СТАИ и луксозни АПАРТАМЕНТИ. Те се радват на модерно обзавеждане и ще Ви осигурят достатъчно удобства, че да се чувствате истински комфортно.
Помещенията се обслужват от собствени бани/тоалетни и се радват на свои ТЕРАСИ с маси, столове и приятен изглед. Предоставени ще Ви бъдат КЛИМАТИК и ХЛАДИЛНИК, а ще можете да се възползвате и от удобства като БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ и КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

През почивката си тук ще се наслаждавате и на вкусна храна. Такава ще Ви бъде поднесена в  очарователното БИСТРО „ДЕМИРА“, намиращо се на първия етаж на хотела. Заведението ще предложи на своите гости уютна атмосфера, отлично обслужване и великолепни ястия от ТРАДИЦИОННАТА БЪЛГАРСКА КУХНЯ. Цените също са много добри!

Свеж и зелен е ДВОРЪТ. Неговата пъстроцветна ЛЯТНА ГРАДИНА е винаги перфектно поддържана, поради което е и така предпочитана от гостите за място, където да отдъхват. Тук малчуганите пък се радват на възможност за весели игри на открито.

Осигурени тук ще Ви бъдат и допълнителни удобства като ПАРКИНГ. Ако пожелаете предоставена ще Ви бъде ЮТИЯ, а можете да разчитате на ПРАНЕ, ГЛАДЕНЕ и БИЗНЕС УСЛУГИ.

Цени за РАННИ ЗАПИСВАНИЯ:

15.05-30.06 – 22 лева на ден

01.07-10.07 – 27 лева на ден

11.07-21.08 – 32 лева на ден

22.08-30.08 – 27 лева на ден

01.09-30.09 – 22 лева на ден

 

Цените са за човек и включват закуска и вечеря.

Деца до 4г. се настаняват на редовно легло безплатно.
Деца от 4 до 12г. настанени на редовно легло заплащат на рецепция 80% от цената за посочения период на база пакета.
Деца над 12г. и трети възрастен настанени на редовно легло заплащат редовна цена на база пакета.
Офертата включва: туристическа такса, Интернет, паркинг, климатик и 10% отстъпка от допълнителна храна в ресторанта на хотела.

По желание на клиента предлагаме обедно меню 7лв.на ден (супа или салата, готвено, десерт и хляб) - заплаща се на рецепция.    

Хотел „Демира“ ще Ви очаква!

Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!