Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп*** Хотел Тринити Кемп***

Хотел Тринити Кемп***

Царево , къмпинг Нестинарка

Хотели,

[email protected]

0590 5 22 22

0889 87 48 18

Информация

Хотел Тринити Кемп в Царево - почивка, нощувки, отлични оферти за настаняване на море

Уютна обстановка и разнообразие от развлечения ще откриете в лицето на Хотел „Тринити Кемп“. Разположен в съседство до плажа на къмпинг „Нестинарка“, той се намира и само на два километра от центъра на Царево. Благодарение на чудесната локация, неговата източна част се любува на уникална морска панорама, а западната – на гледка към дивната борова гора. Спокойствието тук ще гарантира отличното прекарване на семейната ваканция, а също и на почивката с приятели.

Почивната база има общ капацитет сто четиридесет и осем места. Гостите тук биват настанявани в разнообразни помещения – на лице са ДВОЙНИ, ТРОЙНИ, ЧЕТВОРНИ СТАИ, както също и два комфортни АПАРТАМЕНТА. Всички помещения са реновирани и доста просторни. От своите ТЕРАСИ те се любуват на прекрасна горска или морска гледка. Интериорът е стилен, а оборудването – напълно съвременно. Ще използвате удобства като БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ и КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. В стаите има ХЛАДИЛНИЦИ, а в повечето от тях и КЛИМАТИЦИ.

Гостите могат да заповядат и в РЕСТОРАНТА. Той предлага място за сто и петдесет души.Неговата обстановка е доста приятна, обслужването – на ниво, а менюто включва многообразие от апетитни блюда.
На качествено питие можете да се насладите и в КАФЕ-БАРА. Той разчита на седемдесет и осем места.
Заведенията делят обща ТЕРАСА с площ 300 квадратни метра. Тя посреща всички посетители.

Комплексът се радва и на страхотен двор. Той също е доста просторен – 20 декара. На територията му ще откриете различни занимания – има ИГРИЩЕ ЗА МИНИ ФУТБОЛ, ВОЛЕЙБОЛНО ИГРИЩЕ, а също така и ТЕНИС КОРТ. За малчуганите е обособена ДЕТСКА ПЛОЩАДКА. Много красиви са и алеите и зелените площи.
В хотела предлагани биват и МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ.

Разбира се, няма да Ви липсват и забавления. Тук подготвена е специална ИГРАЛНА ЗАЛА, в която ще откриете БИЛЯРДНИ и ТЕНИС МАСИ, ДЖАГИ, ВЪЗДУШЕН ХОКЕЙ, както и още много други. Предложени ще Ви бъдат и ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ, с чиято помощ ще можете да се разходите наоколо.

Хотелът се намира и съвсем близо до природен парк „Ропотамо“. В околността ще откриете и множество населени места и курорти, които да посетите.

Заповядайте!

хотели Царево, нощувки Царево, почивка Царево


Карта

Работно време

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 от 9 до 18 почивен ден почивен ден

Изпрати запитване!